Oslávte smiechuplne svoj deň!

02.mája 2023

Blíži sa deň, na ktorý ste dlho čakali? Oslávte ho zmysluplne…a zároveň smiechuplne! Zorganizujte darcovskú výzvu, zapojte svojich blízkych či kolegov a pomôžte prinášať viac smiechu deťom do nemocníc.

Narodeniny, svadba, firemná akcia alebo Svetový deň smiechu, ktorý tento rok pripadá na 7. mája 2023, to všetko sú skvelé príležitosti spojiť sa pre dobrú vec. Usporiadajte darcovskú výzvu a pomôžte rozveseliť detských pacientov a seniorov. Spoločné pomáhanie prinesie dobrý pocit vám a vašim zamestnancom či partnerom.

Ako na to?

Darcovskú výzvu usporiadate prostredníctvom portálu Darujme.sk, na ktorom si vytvoríte vlastnú stránku. Výzvu vytvárate pod svojím menom (alebo pod menom firmy), s vlastným obsahom a fotkami, alebo môžete využiť predvolený text s obrázkami od nás. Potom stačí iba výzvu prezdieľať medzi svojimi známymi, napríklad cez sociálne siete alebo e-mail. Ak ste firma, môžete urobiť výzvu medzi zamestnancami a či firemnými partnermi. Vaším úsilím získané dary idú priamo združeniu ČERVENÝ NOS Clowndoctors.

Vytvoriť darcovskú výzvu

O čom bude vaša výzva?

Ďakujeme, že máte NOS na dobré skutky a chuť smiechuplne pomáhať tým, ktorí to potrebujú. Akú tému si pre vašu výzvu zvoliť? Tu je pár inšpirácií…

  • narodeniny - Lenka sa rozhodla, že na svoje narodeniny namiesto darčekov podporí Červený nos. Výzvu zdieľala na svojich sociálnych sieťach a tak netrvalo dlho a podarilo sa spoločnými silami naplniť cieľovú sumu. Pozrite sa na výzvu od Lenky
     
  • svadba - Nina a René sa rozhodli, že vymenia svadobné kvety za pomáhanie. Svadobných hostí poprosili, aby namiesto kupovania kytíc radšej poslali finančný dar Červenému nosu a urobili svet chorých detí veselším. Zistite viac.
     
  • osobný cieľ - darcovská výzva bude pre vás motiváciou pri dosahovaní osobných výziev, či už je to zabehnutie maratónu, napísanie knihy, alebo aj odvážnych nápadov (týždeň bez sprchy, brada po kolená). Príklad nájdete tu.
     
  • event - výzvu na darovanie môžete vytvoriť aj pri príležitosti akcie, ktorú organizujete. Môže to byť večierok, priateľský futbalový zápas, susedská grilovačka alebo komunitný piknik

 

Ste firma s veľkým srdcom?

Oslovte svojich zamestnancov či partnerov a zorganizujte darcovskú výzvu pre Červený nos. Ako firma môžete dary aj matchovať (znásobiť) a tým ešte viac motivovať všetkých, ktorí chcú urobiť dobrý skutok. Zároveň posilníte vzťahy medzi zamestnancami.

Firmy majú hneď niekoľko možností…

Ako dlho by mala trvať výzva?

Odporúčame minimálne 2 týždne a nie viac ako 35 dní. Pre jej úspech je dôležité využiť čas naplno, aby sa vám ju podarilo rozšíriť medzi blízkych. Cieľová suma je na vás. Všetky vyzbierané príspevky nám budú zaslané bez ohľadu na to, či sa finálnu čiastku podarí získať. Konkrétne číslo však motivuje k dosiahnutiu cieľa. Pri stanovovaní cieľovej sumy zvážte, koľko je vaše okolie schopné prispieť.

Vytvoriť darcovskú výzvu krok po kroku

Prehľadný návod krok po kroku pre vás pripravili priamo v článku od Darujme.sk. S výzvou vám radi pomôžeme, poskytneme vám informácie, fotografie či videá. Neváhajte napísať na info@cervenynos.sk.

Postup na vytvorenie výzvy

Ochrana osobných údajov

AKTIVOVAŤ VIDEO
abaton-monitoring