Nina a René spojili svadbu s dobročinnosťou

06.septembra 2022

Úsmev namiesto kvetov

Svadbu si predstavujeme ako deň plný radosti a dobrej nálady. Nina a René sa rozhodli, že sa o tú radosť podelia. Keď sa blížila ich svadba, poprosili hostí, aby namiesto kvetov prispeli Červenému nosu a poslali tak množstvo úsmevov deťom v nemocniciach a seniorom. Spojili tak svoj veľký deň s dobročinnosťou a dobrým pocitom, ktorý hreje pri srdci. 

Namiesto vázy na kvety v spolupráci s nami pripravili kasičku, vytlačili QR kód a pomáhanie sa mohlo začať. Sme veľmi vďační Nine a Renému, že sa rozhodli takouto formou podporiť práve Červený nos. Nech im úsmev a humor vydržia aj na ich spoločnej ceste životom. :)

Chcete to skúsiť aj vy? Urobte darcovskú výzvu a zapojte do pomoci vašich blízkych.

Vytvoriť darcovskú výzvu

Pomáhať sa dá aj inak

Svadba, ale aj oslava narodenín, športový výkon či vlastné predsavzatie - to všetko môžu byť príležitosti na pomáhanie. Stačí vytvoriť darcovskú výzvu a pozvať priateľov a známych, aby sa pridali. Spoločnými silami predsa dosiahneme viac. 

Keď Laura oslavovala 8. narodeniny, rozhodla sa namiesto darčekov požiadať gratulantov, aby podporili Červený nos. Keď sme sa to dozvedeli, skoro nám nosy odpadli! A to zďaleka nebola jediná - aj ďalšie deti sa vzdali darčekov pre to, aby pomohli iným.

Vytvoriť výzvu pritom nie je žiadna veda. Tu nájdete prehľadný návod. Navyše, sme tu pre vás, aby sme vám pomohli, dodali materiály (napríklad texty, fotky, videá). Ďakujeme, že aj vy ste Červený nos a tvoríte spolu s nami toto poslanie.

abaton-monitoring