Už ste sa dnes zasmiali?

07.augusta 2021

S touto otázkou Vás môžeme počas leta osloviť v uliciach Bratislavy a Žiliny. Najnovšie nás stretnete každú augustovú nedeľu popoludní v bratislavskom Sade Janka Kráľa pri amfiteátri.

Budeme radi ak sa pri nás na chvíľu zastavíte, aby sme vám mohli v krátkosti predstaviť našu misiu. Spoznáte nás podľa tričiek a šiltoviek  s logom ČERVENÝ NOS Clowndoctors. Preukážeme sa vám ID kartou, na ktorej bude fotografia konkrétneho člena tímu. 

 

Vaša pomoc prinesie úsmevy detským pacientom

Zdravotní klauni vyrážajú pravidelne za detskými aj dospelými pacientami. Prinášajú im dobrú náladu, aby aspoň na istý čas zabudli na problémy so zdravím, strach a odlúčenie. Smiech ich povzbudí a podporí aj liečbu. Pravidelné návštevy klaunov sú dôležité najmä pre deti, ktoré strávia v nemocnici dlhé hodiny na lôžku alebo sa musia do nej opakovane vracať kvôli liečbe. Rovnako možnosť častejších stretnutí s klaunami poteší aj seniorov. To všetko si vyžaduje dôsledné plánovanie, dobrý tím a veľa času.

Vďaka pravidelnej finančnej pomoci od vás sa budú môcť choré deti aj seniori spoľahnúť na to, že im na izbu zaklope veselá klaunská návšteva. Formulár o nastavení Vašej finančnej pomoci vyplníme na ulici spolu s Vami prostredníctvom tabletov.

Nedeľné popoludnia v Sade Janka Kráľa

Práve nedeľné popoludnia v Sade J. Kráľa sú v rámci Kultúrneho leta 2021 venované deťom. Organizátorom je už tradične Bratislavské kultúrne a informačné stredisko. Tu si môžete pozrieť program tohtoročných podujatí Kultúrneho leta.

Program Kultúrneho leta

abaton-monitoring