Smiech prinášame aj počas karantény

02.apríla 2020

V období pandémie sme našli spôsob ako pokračovať v našom poslaní.

O  pár dní oslávi ČERVENÝ NOS Clowndoctors svoje narodeniny. Sme hrdí, že už 16 rokov môžeme vďaka klaunskému umeniu a humoru pomáhať hlavne hospitalizovaným deťom, ale aj seniorom, či dospelým. A hoci ich v súčasnosti nemôžeme pre šírenie  koronavírusu navštevovať priamo v zariadeniach, hľadáme cesty ako sa k nim dostať a zlepšiť im náladu. A nielen k nim, ale aj ku všetkým, ktorí sú doma a potrebujú humor a smiech viac ako kedykoľvek predtým. Preto štartujeme symbolicky na 1. apríla klaunovanie cez internet v novom programe ČERVENÝ NOS ONLINE.

Situácia si priam žiada, aby zdravotní klauni zaklopali virtuálne na dvere tých, ktorí v izolácii, často osamelí čelia úzkostiam, strachu, smútku a rozptýlili ich negatívne pocity,  priniesli uvoľnenie, humor, zábavu, nádej, či inšpiráciu. Práve preto spúšťame program ČERVENÝ NOS ONLINE.

„Naši profesionálni zdravotní klauni pripravujú a točia priamo zo svojich domovov klaunské videá, aby týmito pravidelnými dávkami humoru urobili svojim divákom lepší deň, pomohli zmierniť stres, ale aj zahnať nudu,” hovorí umelecký riaditeľ združenia Pavel Mihaľák. 

Klaunská relácia PRÁSK

Ochrana osobných údajov

AKTIVOVAŤ VIDEO
abaton-monitoring