Červený nos je charitatívny partner behu OD TATIER K DUNAJU 2024

30.decembra 2023

Najväčší štafetový beh na Slovensku Od Tatier k Dunaju odštartoval registráciu na svoj „okrúhly“ dvanásty ročník. Ten však bude špeciálny - charitatívnym partnerom behu bude Červený nos. 

Partnerstvo medzi Červeným nosom a behom OD TATIER K DUNAJU má zdôrazniť nepopierateľné prepojenie fyzického a duševného zdravia. Naviac, rovnako, ako účastníci behu, aj zdravotní klauni z Červeného nosa putujú naprieč Slovenskom, aby robili svet radostnejším. Zapojte sa aj vy - ako účastníci behu máte práve teraz jedinečnú príležitosť, prispieť k väčším porciám detského smiechu v nemocniciach.

AKO SA MÔŽETE ZAPOJIŤ

Darujte ľubovoľný príspevok a premeňte radosť z behu na smiech detí v nemocniciach po celom Slovensku a podporte tak misiu o.z. ČERVENÝ NOS Clowndoctors.

Beh OD TATIER K DUNAJU

Toto unikátne bežecké dobrodružstvo sa začne cez víkend 17. augusta 2024 v Jasnej v Nízkych Tatrách a 345 km dlhú trasu ukončia bežci 18. augusta 2024 na nábreží Dunaja v Bratislave. 

Do súperenia v behu Od Tatier k Dunaju sa môžu hlásiť bežci bez rozdielu veku, výkonnosti a pohlavia, súťaží sa v piatich rôznych kategóriách. Najpočetnejšie zastúpené sú kategórie 9 až 12-členných zmiešaných, prípadne čisto mužských lebo ženských tímov. Každý člen pobeží minimálne 3 úseky, teda približne 30 km. Skúsenejší bežci vytvorili len 6-členné tímy, každý z nich teda pobeží až 60 kilometrov, keďže beží vždy dva štandardné úseky za sebou.

Registrácia na ročník 2024 sa spustila 7. novembra 2023. Neváhajte a zaregistrujte sa čo najskôr! Na zostavenie tímu budete mať čas až do 31.7.2024. 

Všetky potrebné informácie nájdete na oficiálnej stránke behu OD TATIER K DUNAJU.

abaton-monitoring